Laatste Nieuws

 
 
 

Vlag en Vonk

 
Vlag & Vonk

Op deze pagina vindt u de digitale versies van het blad Vlag & Vonk.

Lees meer

Weblinks

 
Weblinks

Hier vindt u handige links naar andere pagina's.

Lees meer

Veteranen

 
Nostalgie

Op deze pagina vindt u informatie m.b.t. Veteranen
Lees meer

 
     
 

Welkom op de website van Bravo Zulu
"Vereniging FLO Marine Verbindingsdienst "

 

De Vereniging FLO Marine Verbindingsdienst stelt zich ten doel het contact tussen actief dienend en ex-actief dienend personeel van de Marine Verbindingsdienst te onderhouden en te bevorderen.
Tevens heeft de vereniging zich tot doel gesteld haar leden waar mogelijk op de hoogte te brengen en te houden van ontwikkelingen binnen de Marine Verbindingsdienst op het gebied van personeel en Maritieme/militaire communicatie.

 

De Vereniging FLO Marine Verbindingsdienst bestaat in de huidige vorm al sinds 1980 en organiseert elk jaar 2 FLO recepties/reŁnies waar afscheid genomen wordt van collegae die de dienst net hebben verlaten of gaan verlaten. Deze bijeenkomsten/reŁnies werden voorheen gehouden in ondermeer 't Huys Tijdverdrijf en de Oploopkantine. Tegenwoordig is de vaste locatie voor de FLO recepties de "Witte Raaf" op de Marine Kazerne Willemsoord.

 

Het lidmaatschap van de Vereniging FLO Marine Verbindingsdienst is gratis en open gesteld voor al het actief dienend en post-actieve personeel voortkomend uit dienstvakken die gerelateerd zijn aan de Marine Verbindingsdienst 
(BD/MVA/codeur/telefonist/telexist/Seiner/Telegrafist/ODVB etc. etc.) zonder daarbij onderscheid te maken in rang en stand. Ook zij die van dienstvak veranderd  zijn tijdens hun carriŤre maar wel begonnen of geŽindigd zijn binnen de Verbindingsdienst behoren tot deze categorie.
Als u zich wilt inschrijven als lid van de Vereniging FLO (gratis!) wordt u verzocht het ledenformulier in te vullen en te retourneren aan het daarin aangegeven e-mailadres. Leden van de Vereniging FLO ontvangen de uitnodigingen/aankondigingen van recepties en reŁnies en de nieuwsbrieven van de vereniging.
 

Ledenformulier
Banner
 
     

Petioen Design © . All Rights Reserved.