Afgelopen week is n.a.v. een bezwaar een foto tijdelijk verwijderd. De secretaris heeft een ieder geïnformeerd via een nieuwsbrief. Mocht u niet geabonneerd zijn op de nieuwsbrief dan kunt u deze vinden onder “leden-nieuwsbrieven 2020”. Mocht u bezwaar hebben tegen een geplaatste foto op deze website kunt u een e-mail sturen naar webmaster@bravozulu.nl

Deze week heeft de webmaster nieuwe foto’s geplaatst. Dhr. Arie van de Ree heeft foto klas S194B ingestuurd. Vrij recente foto’s (2017, 2018 en 2019) heb ik ontvangen van SGTODVB R.J.H.A. van Weerd. Hij stuurde mij de EVO ODVB klassen 01K17A, 01M18, 03M18, 04M18 en 01k19A.

De vereniging is nog steeds op zoek naar foto’s en ontbrekende namen onder de reeds geplaatste foto’s. Stuur uw foto(‘s) en/of namen naar webmaster@bravozulu.nl

Veel kijk plezier.