Welkom op de website van Bravo Zulu.

De Vereniging FLO Verbindingsdienst Koninklijke Marine stelt zich ten doel het contact tussen actief dienend en ex-actief dienend personeel van de Marine Verbindingsdienst te onderhouden en te bevorderen.

Tevens heeft de vereniging zich tot doel gesteld haar leden waar mogelijk op de hoogte te brengen en te houden van ontwikkelingen binnen de Marine Verbindingsdienst op het gebied van personeel en maritieme/militaire communicatie.

De Vereniging FLO Marine Verbindingsdienst bestaat in de huidige vorm al sinds 1980 en organiseert elk jaar 2 FLO recepties/reunies waar afscheid genomen wordt van collegae die de dienst hebben verlaten of gaan verlaten. Deze bijeenkomsten werden voorheen gehouden in ondermeer ‘t Huys Tijdverdrijf en de Oploopkantine, beide te Den Helder. Tegenwoordig is de vaste locatie de “Witte Raaf” op de Marine Kazerne Willemsoord te Den Helder.

Het lidmaatschap van de vereniging is gratis en open gesteld voor al het actief dienend en post-actieve personeel voortkomend uit dienstvakken die gerelateerd zijn aan de Marine Verbindingsdienst (BD/MVA/CODEUR/Telefonist/Seiner/telegrafist etc) zonder daarbij onderscheid te maken in rang en stand. Ook zij die van dienstvak veranderd zijn tijdens hun carrière maar wel begonnen of geëindigd zijn binnen de Verbindingsdienst behoren tot deze categorie. Als u zich wilt inschrijven als lid van de Vereniging (gratis) wordt u verzocht het ledenformulier in te vullen. 

Leden van de Vereniging ontvangen de uitnodigingen/aankondigingen van recepties, reünies en de nieuwsbrieven van de vereniging.

Webmaster
Scan de code